Crescendo


Het Crescendo platform van InterStaff bestaat uit een groot aantal kant-en-klare modules en applicaties. Op basis hiervan ontwikkelen wij toepassingen waardoor CODA Financials wordt “gevoed” met informatie uit uw andere (interne) administatieve processen.

Met Crescendo houdt u controle over de meest complexe financiële- en administratieve processen, zowel vanuit het oogpunt van de eindgebruiker als op ondernemingsniveau.
Zo zijn onder meer grote betalings- of incasso-opdrachten met uw bank(en) niet langer een ‘bottleneck’ voor de administratie.

Crescendo organiseert en beheert deze processen op een uitstekende wijze en dit zal u als muziek in de oren klinken.

Gebruiksvriendelijk
Alle Crescendo applicaties en interfaces zijn uitstekend gedocumenteerd en kunnen vanuit een gebruiksvriendelijk Windows menu bediend worden. Ook over de implementatie en beheer van nieuwe versies hoeft u zich geen zorgen te maken.

Crescendo detecteert automatisch nieuwe versies van CODA Financials en zorgt op de achtergrond dat u geruisloos meegroeit.

Kortom: De Crescendo infrastructuur biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van administratieve automatisering en zorgt voor flexibiliteit met CODA Financials.