Introductie


Flexibiliteit in administratieve automatisering.
Met CODA Financials van UNIT4 Financials heeft u een geïntegreerd Financieel Management Informatie Systeem in huis. Dit systeem is een totaalpakket voor uw gehele administratie en is uniek, omdat het alle financiële en kwantitatieve gegevens vastlegt in één database. Dit betekent dat u permanent inzicht heeft in uw financiële relatie met uw afnemers en opdrachtgevers.

De kracht van Crescendo is de uniforme applicatie omgeving, waarin zeer efficiënt nieuwe interfaces ontwikkeld kunnen worden. Aan de hand van het Crescendo framework kunnen wij u op voorhand voor een groot deel het uiterlijk van uw applicatie tonen en demonstreren hoe het zal werken.
U herkent direct de mogelijkheden om de werking van applicaties te individualiseren door het manipuleren van stambestanden en instellingen, net zoals u al gewend bent te doen in CODA Financials.
Indien u meerdere interfaces nodig hebt zult u direct de voordelen herkennen van de eenduidigheid die kan worden bereikt door gebruik te maken van Crescendo. Niet alleen vanwege de standardisatie van de gebruikersschermen, maar ook vanwege de standardisatie van functies zodat zij in meerdere applicaties kunnen worden toegepast.