CODA Financials


CODA Financials is een Financieel Management Informatie Systeem dat u in staat stelt al uw financiële informatie te ontsluiten en de rapportages op een heldere en overzichtelijke manier presenteert.

Kortom: CODA Financials biedt u dé oplossing voor het stroomlijnen van de gehele administratieve cyclus.

Een proces gerichte benadering
Alle financiële en kwantitatieve gegevens worden centraal opgeslagen in één database. Na iedere boeking worden de effecten van bijvoorbeeld uw kaspositie direct bijgewerkt en zijn rapportages met één druk op de knop voorhanden. Hiermee beschikt u te allen tijde over real-time informatie over onder meer de kosten- en omzetgegevens, maar heeft u ook direct inzicht in financiële ratio’s zoals liquiditeit, solvabiliteit en cashflow.

Vrijheid in het gebruik
CODA Financials biedt u een volledig vrij in te richten applicatie waarmee een onbeperkt aantal dimensies kan worden gecreëerd. Hiermee behoudt u de vrijheid en past het pakket zich aan uw organisatie en infrastructuur aan – en niet andersom.

CODA Financials is een zeer gebruiksvriendelijk, op Windows techniek gebaseerd informatiesysteem. Alle gegevens worden opgeslagen in een financieel informatiepakhuis, zodat het in elk gewenst detail kan worden geraadpleegd – van actuele detailgegevens voor de medewerker van de boekhouding – tot zeer compacte management rapportages. Met de browser in CODA Financials heeft u direct beschikking tot een krachtige en grafische rapportage module.