CODA Financials Interfaces


Voor een standaard koppeling met uw administratieve systemen biedt CODA Financials de functionaliteit van XMLi. Met XMLi wordt snel een eenvoudige koppeling tot stand gebracht met uw branche specifieke, facturerings- of salarissysteem.

Het ontwikkelen van een interface tussen uw administratie en CODA Financials is een specialisme. Al onze knowhow en ervaring is geïnvesteerd in het Crescendo platform. Crescendo haalt het optimale uit CODA Financials voor u naar boven. Hiermee kunt u direct beschikken over een aantal standaard applicaties zoals Bank Statement Posting & Matching (BSPM) en hebben wij de specialisten in huis om maatwerksoftware te ontwikkelen.

Door gebruik te maken van het Crescendo platform, kunnen we niet alleen sneller, maar ook betrouwbare applicaties ontwikkelen voor uw specifieke administratieve omgeving. Alle nieuwe interfaces worden geïntegreerd in de bestaande Crescendo omgeving, krijgen een vertrouwde gebruikersinterface, en zijn direct inzetbaar. Continuïteit en efficiency zijn bij ons geen loze kreten